De Tijdrovers

De Tijdrovers is een avontuurlijk fantasieverhaal voor 7- tot 9-jarigen, geïllustreerd door Jellie Goedhart.

Het boek trekt de grenzen van het papieren boek helemaal open. Je kan er zelf de hoofdrol in spelen en wanneer je het uit hebt, loopt het verhaal gewoon verder.

Personaliseren

Dankzij uitgever Tiny Tale’s Bookshop is elk exemplaar van het boek uniek. Je kan namen van personages kiezen, zo dat je er zelf de hoofdrol kan in spelen. Maar dat is nog niet alles. Je kan ook de loop van het verhaal wijzigen. Zo heb je altijd een unieke versie van het boek in handen.

Vervolgverhalen

Maar dat is nog niet alles. Als je het boek uit hebt, loopt het verhaal gewoon verder. Achteraan het boek vind je een link naar een zestal nieuwe, grappige verhalen. Elk verhaal is een puzzelstukje van een groter geheel. Met elk verhaal en in elke puzzel of afbeelding die erbij hoort, krijg je een stukje nieuwe informatie. Zo slaan we de brug naar een vervolg op De Tijdrovers. Op dit moment zijn vier van de zes bonusverhalen verschenen. De laatste twee zijn intussen geschreven en verschijnen begin 2021.

Het einde van het laatste verhaal, Dropjes en Zuurtjes, is het begin van het volgende boek, met de ontknoping van het avontuur met de Tijdrovers.

Meer weten? Neem een kijkje op www.tijdrovers.net.